Estetika lica

Ljepota ne mora biti prolazna.

Pomladite svoje lice prirodnim izgledom uz dermalne filere!

Izgledajte mlađe i opuštenije uz najprirodnije tretmane za pomlađivanje lica!

Dermalni fileri popularna su metoda pomlađivanja lica koja se koristi za popunjavanje bora, povećanje volumena usana i definiranje kontura lica. Ova metoda postaje sve popularnija jer se radi o neinvazivnom i vrlo sigurnom postupku koji daje vrlo brze i dugotrajne rezultate.

Dermalni fileri su gelovi koji se ubrizgavaju u kožu lica, a sastoje se od hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u našoj koži. Djeluju tako da popunjavaju bore, vraćaju volumen i poboljšavaju cjelokupni izgled lica.

Nakon tretmana koža postaje glatka i osvježena, a lice mlađe i svježije. Dermalni fileri su vrlo fleksibilni i omogućavaju individualan pristup svakom pacijentu, omogućujući mu postizanje željenog izgleda.

Tretman dermalnim filerima traje svega nekoliko minuta, a rezultati su vidljivi gotovo odmah. Upravo iz tog razloga mnogi se odlučuju za ovu metodu pomlađivanja prije velikih događaja ili važnih prigoda.

Jedna od najvećih prednosti dermalnih filera je njihova privremenost, što znači da se tijelo s vremenom prirodno rješava hijaluronske kiseline. U prosjeku rezultati tretmana traju oko šest mjeseci, nakon čega se tretman može ponoviti kako bi se održao željeni izgled.

Sve u svemu, dermalni fileri izvrsna su opcija za sve koji žele pomladiti lice i osvježiti izgled. Ova metoda je vrlo sigurna i učinkovita te nudi dugotrajne i prirodne rezultate.

Certifikacija, dugogodišnje iskustvo, iznimna preciznost i vrhunski materijali jamče prirodan rezultat i brzo brisanje godina s lica, bez invazivnih metoda.

Ovlašteno osoblje

Više od 13 godina iskustva

Materijali visoke kvalitete

Izuzetna preciznost

Upoznajte naš tim

Kontinuirano obrazovanje stručnog osoblja Stomatološko-estetske klinike dr Macura te uz suvremenu tehnologiju, omogućeno je pružanje vrhunskih usluga.

dr Biljana Macura

Specijalistica estetske protetike i neinvazivne estetike lica
Saznajte više

dr Teodora Jevđenić

Specijalistica konzervative i endodoncije
Saznajte više

Naručite se odmah!

Kontaktirajte nas

Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Postoji izraz koji kaže da pacijent uvijek dolazi na prvom mjestu. Mi uvijek stavljamo naše pacijente u središte pozornosti.