Stomatološko-estetska klinika Dr Macura

“Zdravi osmijesi od 2010. godine”

O nama

Stomatološko-estetska klinika dr. Macura je osnovana 2010. godine od strane dr Biljane Macure, specijalistice estetske protetike i neinvazivne estetike lica. Od svog osnutka, klinika je posvećena pružanju vrhunske usluge svim pacijentima. Svi djelatnici klinike prošli su edukaciju i
stručno usavršavanje u Bosni i Hercegovini i zemljama Europske unije.

Tim stručnjaka govori engleski, talijanski, slovenski i njemački kako bi osigurali najbolju moguću skrb bez jezičnih barijera, posebno za pacijente iz inozemstva. Osim pružanja vrhunskih stomatoloških usluga,
posebnu pozornost posvećuje se udobnosti pacijenata, ljubazno osoblje uvijek je spremno pomoći pacijentima u svakom koraku njihovog liječenja.

Vizija je stvoriti sigurno i ugodno okruženje za pacijente u kojem se
mogu osloniti na stručno znanje i vrhunsku uslugu.

Djelatnost klinike objedinjuje usluge iz područja dentalne medicine, implantologije i estetike, te je među rijetkima u regiji koji se bave bazalnom implantologijom.

Stalna edukacija stručnog osoblja omogućuje pružanje vrhunske usluge. Pacijent je uvijek u središtu pažnje, a individualni pristup osigurava najbolje rješenje za svakog pacijenta.

Upoznajte naš tim

Kontinuirano obrazovanje stručnog osoblja Stomatološko-estetske klinike dr Macura te uz suvremenu tehnologiju, omogućeno je pružanje vrhunskih usluga.

dr Biljana Macura

Specijalistica estetske protetike i neinvazivne estetike lica

dr Teodora Jevđenić

Specijalistica konzervative i endodoncije