Izbjeljivanje zuba

Vaš osmijeh govori više o vama nego bilo koja druga fizička značajka. Osmijeh je prvo što ljudi oko vas primijete, a ako je lijep, daje vam samopouzdanje i utječe na otvoreniju i bolju komunikaciju s drugima. Zamislite kakve sve dobre promjene može donijeti sjajniji, bjelji osmijeh.

Blistav osmijeh uvijek privlači pažnju, ali bjelina zubi postupno nestaje zbog prirodnog procesa starenja zubi. Naime, zubna caklina, vanjski sloj zuba, zaslužan za tu bjelinu, s vremenom postaje sve tanji. Kroz stanjenu caklinu sve više probija dublji sloj zuba koji nazivamo dentin, a on je žute boje. Tamnjenju zuba pogoduje i konzumacija hrane i pića s intenzivno tamnim pigmentima (npr. cikla, borovnice, crno vino, kava, tamni čajevi i sokovi…), a prije svega pušenje.

Izbjeljivanje je kozmetičko-estetski zahvat koji Vaše zube može učiniti bjeljima nego što su ikada bili. To je najmanje invazivan, siguran i uspješan način za postizanje blistavog osmijeha.

Nakon pregleda i dijagnostike, kojom se prvenstveno utvrđuje je li u Vašem slučaju indiciran tretman izbjeljivanja, započinjemo s čišćenjem zubnog kamenca i poliranjem zuba.

Slijedi nanošenje zaštitne barijere na zubno meso, te nanošenje gela za izbjeljivanje na zube koji su u vidljivom segmentu. Gel koji koristimo je na bazi hidrogen-peroksida.

Izbjeljivanje se izvodi u jednom tretmanu, gel se nanosi na površinu zuba 3 puta i ostavlja da djeluje po 15 minuta. Cijeli tretman, zajedno s čišćenjem zubnog kamenca, traje oko sat i pol.

Naručite se odmah!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi naših usluga pozovite nas odmah.

Radno vrijeme

Ponedeljak – Petak: 10:00 – 18:00h
Subota – Nedjelja: po dogovoru